Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen kan Volkswagen best.

Service og reparasjon av bil hos Slatlem Bilsentrum AS

Ta godt vare på bilen din! Vi hos Slatlem Bilsentrum AS vet hvor viktig det er å holde din Volkswagen i god stand. Bare det beste er godt nok for deg og bilen din. Derfor tilbyr vi omfattende tjenester som gjør at du alltid kan føle deg trygg når du er ute og kjører. Med disse tjenestene kan vi garantere topp kvalitet, mangeårig kompetanse og kontinuerlig mobilitet. Vi kan hjelpe deg, uansett om du bare skal ha en rutineservice eller har fått en skade på bilen din. Hos oss har vi både lager av bildeler og bilverksted, enten det er tid for service på bilen, EU-kontroll, skifte nye dekk, gjøre reparasjoner, reparere en steinsprutskade eller fjerne riper i lakken.

Vårt merkeverksted har spesialutdannede teknikere og skulle vi ha behov for det, har vi også en unik tilgang på bilfabrikkenes fremste eksperter på Volkswagen. Bilsentrum AS har en prisgaranti og garanterer både for arbeid og priser slik at du alltid får den jobben som er bestilt til riktig pris. I tillegg får du kun den aller beste kvaliteten ettersom vi alltid bruker originale deler og originalt tilbehør fra Volkswagen-fabrikken.