Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Er det på tide med EU-kontroll? Ta den hos oss.

EU-kontroll/PKK kr 1.395

Vi utfører EU-kontroll på din Volkswagen raskt og effektivt mens du venter. Ved å bruke merkeverksted vil du alltid ha fagfolk med kjennskap til din bil og som sørger for at kvaliteten på din Volkswagen blir ivaretatt. I tillegg er vi konkurransedyktig på pris.

EU-kontroll (PKK - Periodisk Kjøretøy Kontroll) er en lovpålagt sjekk av bilen din som har til hensikt å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark. Som bileier er det med andre ord ditt ansvar å sørge for at kjøretøyet ditt blir kontrollert og godkjent innen kontrollfristen for å unngå begjæring om avskilting. Vår anbefaling er at du bestiller tid for EU-kontroll i god tid slik at eventuelle reparasjoner på bilen kan foretas før fristen går ut. Bestill verkstedtjenestene i vår digitale kundeportal, Bilhold. Finn et tidspunkt i vår kalender, akkurat når det passer deg - enklere blir det ikke.

Volkswagen kan Volkswagen best.

 

Sjekkliste for EU-kontroll
- Lyspærer fungerer 
- Hornet fungerer
- Refleksvest er i bilen
- Vindusvisker pusser rent og fungerer i alle trinn
- Sidespeil er hele
- Bilen har varseltrekant
- Sikkerhetsbeltene fungerer
- Hjulboltene er på plass
- Speedometeret fungerer
- Vognkortet er tilgjengelig
- Bilen er ren og ryddig
- Evt. ladekabel fungerer