Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Steinsprang i frontruta eller knust glass?

 Vi reparerer steinsprang og skifter frontrute på din Volkswagen. Hos oss benytter vi kun Originalt bilglass og vi benytter lim som er godkjent av produsenten for å opprettholde sikkerheten ved eventuelle kollisjoner. 

Ved å benytte Volkswagen Original frontrute er du også sikker på at du opprettholder garantien både på lakken og på alt av elektronikk som ofte befinner seg i ruten (Varme, kamera etc). Vi kalibrerer alle sensorer etter ruteskift slik at førerhjelpsytemene virker som de skal.

Ikke vent med å fikse bilglass - det kan muligens fikses gratis (Kasko/delkasko)

Venter du for lenge med å fikse en steinsprutskade og hele frontruten må byttes, gjøres dette mot en egenandel. Vi tar dialogen med forsikringsselskapet for deg, enkelt og greit. 

Skulle du være uheldig å få steinsprut skade kan du feste en gjennomsiktig teipbit over steinsprutskaden. Dette hindrer at skitt og fuktighet trenger inn i glasset. Deretter er det bare å bestille time hos oss. Det kan du gjøre i kontaktskjema på siden eller direkte online via Bilhold og velg tidspunkt selv.

Velkommen til oss.