Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Dekkhotell

Pris pr sesong kr 1.000

Synes du hjulene opptar verdifull plass i bod eller garasje eller at hjulskift er litt tungt? Da er dekkhotell løsningen for deg!

Dine fordeler som dekkhotellkunde.

Vårt dekkhotell er en praktisk og trygg måte å lagre dine sesongdekk. Dekkene vil være beskyttet mot sollys, da UV-lys vil skade dekkene over tid.

Vi maskinvasker hjulene, sjekker tilstanden på dekkene og informerer deg hvis det er behov for nye. Når det er tid for å skifte ved vår og høst, vil vi sende deg en invitasjon til å bestille time selv via www.mittbilhold.no

Våre fagfolk vil skifte til sesongens hjul og besørge korrekt dekktrykk og moment på hjulbolter. Fagmessig kontrollerte og monterte hjul forsikrer deg om at bilen er trygg og innenfor regelverket og vi nullstiller også bilens dekktrykkindikator.

Vi beregner ca 30-40 minutter per hjulskift og tilbyr kaffe og kanskje en hyggelig bilprat mens du venter.Du kan også benytte ventetiden til å prøvekjøre en av våre andre flotte Volkswagen modeller.

Velkommen skal du være!