Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hos Slatlem Bilsentrum AS får du alt du trenger til bilen

På jakt etter en ny praktisk Volkswagen Passat for hele familien? Eller kanskje du trenger en Volkswagen Transporter for å ta i et skikkelig tak på jobben? Hos oss på Slatlem Bilsentrum AS i Kristiansund har vi både salg av Volkswagen personbil og Volkswagen Nyttekjøretøy.

Våre medarbeidere hos Slatlem Bilsentrum AS hjelper deg med alt du trenger, enten det er tid for en rutineservice eller du må reparere bilen, skifte nye dekk eller bytte en bildel. Vi har både delelager og bilverksted, og vi ønsker å være ledende på miljø i bilbransjen og setter alltid kunden i fokus. Derfor har vi en prisgaranti slik du alltid får det du betaler for.

I tillegg har vi ISO 14001 miljøsertifisering, og sertifiserte medarbeidere som kan jobben sin og jobber med stor yrkesstolthet. Vårt bilverksted har spesialutdannede teknikere og som merkeverksted har vi tilgang på bilfabrikkenes fremste eksperter. Vi garanterer både for arbeid og priser, og bruker bare originale deler og originalt tilbehør fra Volkswagen. Slatlem Bilsentrum AS er en lokal bilforhandler som tilbyr Volkswagen, som eies av lokale krefter og er en del av Slatlem-gruppen.

Åpningstider

Salg

 • Mandag - Fredag
  08:30 - 16:30
 • Lørdag
  10:00 - 14:00

Delelager

 • Mandag - Fredag
  07:30 - 16:00

Verksted

 • Mandag - Fredag
  07:30 - 16:30
Se åpningstider for andre avdelinger ››