Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

T-Cross Sikker og fleksibel

T-Cross er en kompakt SUV som er like allsidig som menneskene den er bygd for. Mennesker som tenker i nye baner for å komme dit de vil. Den ligner ikke noen annen, men er unik på alle måter. Akkurat som du. Visste du at du det er fleksible bakseter i T-Cross som kan justeres med inntil 14 cm?

Ved kjøp eller leasing av ny T-Cross innen 31. august 2020 tilbyr vi:
- 1,99%* rente fra Volkswagen Financial Services 
- Den konkurransedyktige og gunstige bilforsikringen Volkswagen Forsikring i 1 måned med på kjøpet

 

1,99% rente

T-Cross bilde

T-Cross fra 333.000,-**T-Cross detaljbilde

Tilpass Volkswagen T-Cross etter dine behov
Du kan velge mellom utstyrsversjonene Life, Style og Style Exclusive med motoralternativet 115 HK TSI DSG automatgir. Uansett hva du velger, får du høy kvalitet og komfort.

Større valgfrihet
Volkswagen T-Cross er en praktisk SUV med markant, dynamisk design og mange tilpasningsmuligheter som gir deg frihet til å gjøre det du vil, når du vil. Noen av høydepunktene i kupeen er ambientebelysningen, setetrekk i kvalitetsstoff og valg av ulike designpakker (ekstrautstyr). Du får ikke bare komfort i toppklassen, men også muligheter til å sette ditt eget preg på kupeen.

Behov for bil raskt?
Vi har utvalgte biler på lager for rask levering

Alle tilbud gjelder frem t.o.m. 31.08.2020 eller så langt lageret rekker. Avbildet modell kan avvike fra standard. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.

* Eff. rente 4,06 % ved lånebehov 150.000 o/5år, etableringsgebyr 2.724,-. Totalt 165.674,-. Forutsetter 35% egenkapital og finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende og subsidiert de tre første årene, for deretter å bli justert til normal produktrente.

** Veil. levert fra forhandler. Drivstofforbruk blandet kjøring fra 6,3 l/100km. CO2-utslipp fra 143g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr. Avbildet modell kan avvike. Ekstrautstyr kan påvirke tekniske data og avgift. Ta kontakt med oss for mer informasjon eller besøk vår bilkonfigurator på www.volkswagen.no for å estimere avgift.